SuomiVenäjä
topbar

Kuvalanranta tarjoaa lomaelämyksiä järven rannalla

 

Kuvalan tilan viehättävä vuokramökki Kuvalanranta sijaitsee puhdasvetisen Sarkaveden rannalla. Lähes sadan neliön hirsimökki on varustettu kaikilla mukavuuksilla ja tarjoaa upeat puitteet perheesi lomailuun.

Vuonna 2007 rakennetussa hirsimökissä on yhteensä 98 neliötä kahdessa kerroksessa: olohuone, keittiö, 3 makuuhuonetta, aula, WC, pukuhuone, pesuhuone ja sauna, jossa on sähkökiuas. Varustukseen kuuluvat muun muassa astianpesukone, pyykinpesukone, dvd-soitin, stereot, TV, mikro ja siirrettävä ulkogrilli.

Vuokramökki sijaitsee upealla rantatontilla, jonka maasto on metsäistä mäntykangasta. Mökin vieressä on tilava grillikatos. Loiva rinne viettää alas rantaan, jossa on matala hiekkaranta, laituri sekä soutuvene, joka on asiakkaiden käytössä. Huvilan käyttövesi johdetaan järvestä suodattimen kautta.
Voit tutustua mökkiin ja maisemiin YouTubessa:      Villa Kuvala >>

 

Lisää kuvia Kuvalanrannasta löytyy myös Lomarenkaan sivuilta.

Varaus

Voit tehdä vuokramökin varauspyynnön alla olevan lomakkeen kautta. Kirjoita aiheeksi "Huvilavaraus" ja kirjoita viestikenttään ajankohta, jolloin haluaisit varata huvilan ja täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme varauksesi. Lomakkeen kautta voit myös lähettää meille kysymyksiä ja palautetta.

 

Kuvavarmenne